دکتر سلمان فلاح
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / جراحی بسته دیسک / پس از جراحی بسته دیسک نیاز به چه مراقبتهایی وجود دارد؟

پس از جراحی بسته دیسک نیاز به چه مراقبتهایی وجود دارد؟

در کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر سلمان فلاح در اصفهان، می‌توانید با جراحی بسته دیسک ، به رفع و بهبود دردهای ناشی از دیسک کمر و گردن بپردازید و کیفیت زندگیتان را ارتقا داده توانایی های خود را در انجام کارها و فعالیت های روزمره، که به هر دلیل دچار اشکال شده اند؛ افزایش دهید. لطفا جهت ارتباط با این مرکز ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می‌توانید از طریق واتساپ شماره 09303970020 ،با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.

آنچه در این مطلب میخوانید

هدف از مراقبت های بعد از جراحی این است که محیطی آرام، مثبت و شفا بخش برای دوران نقاهت آماده شود تا بهترین نتیجه ممکن از عمل جراحی به دست بیاید. به علاوه رعایت این توصیه ها، باید، نباید ها کمک می کند تا بیمار با وضعیت جسمی و روحی بهتری دوره نقاحت را پشت سر بگذارد. در این مطلب آنچه که باید انتظار داشته باشید، از اتاق ریکاوری تا بازگشت به فعالیت هایی که بیشتر از همه لذت می برید، بررسی می کنیم.

مراقبت های بعد از عمل دیسک کمر

کلید بهبودی سریع تر بعد از عمل دیسک کمر و بازگشت زودتر به کار و فعالیت های معمول خود، پیروی از دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک است.

جراحی بسته دیسک

مدیریت درد شما

بخش عمده از بهبودی بعد از عمل دیسک کمر، با استراحت کافی به دست می آید. اگر احساس درد داشته باشید تحمل آن ممکن است دشوار باشد. در طول اقامت شما در بیمارستان، پزشک درد شما را با یک یا چند دارو درمان می کنند، مانند:

همچنین ممکن است پزشک برای تسکین بهبودی شما بعد از ترک بیمارستان داروی مسکن برای شما تجویز کند. این دارو اغلب یک داروی مخدر خواهد بود.

مخدر ها دارو های ضد درد قدرتمندی هستند. اما عوارض جانبی زیادی از جمله خطر اعتیاد را به همراه دارند. مواد مخدر نیز معمولا برای استفاده طولانی مدت توصیه نمی شوند. در صورت تجویز داروی ضد درد برای اوپیوئید، جراح با شما کار خواهد کرد تا این دارو را بر اساس سرعت بهبودی شما متوقف کند یا کاهش دهد.

بعد از قطع مصرف داروی مخدر، پزشک ممکن است برای شما داروی مسکن تجویز کند. پزشک شما را در مورد آنچه باید مصرف کنید راهنمایی کند. اگر درد شما در هر مرحله بدتر شد. با پزشک خود صحبت کنید.

استفاده از بریس

کمربند ارتوپدی کمر معمولا پس از عمل دیسک کمر برای پشتیبانی از ستون فقرات تجویز می شود. این بریس ها از ستون فقرات پشتیبانی می کنند. با این حال، وظیفه اصلی بریس این است که حرکات ستون فقرات را محدود کند و به بیمار آرامش دهد و همچنین، بعد از عمل جراحی به او یادآوری کند تا اقدامات احتیاطی معمول خود را ادامه دهند. برای استفاده از بریس، معمولا یک دوره 4 تا 6 هفته ای توصیه می شود. پس از آن از بیماران خواسته می شود که به تدریج آن را قطع کنند. توصیه می شود هنگام مسافرت طولانی مدت از بریس استفاده کنید تا از حرکت سریع و ناگهانی ستون فقرات جلوگیری می شود.

فیزیوتراپی

فیزیوتراپی بلافاصله از عمل دیسک کمر، در نشستن و راه رفتن به بیمار کمک می کند. فیزیوتراپی هنگامی که بیمار در بیمارستان است، ارائه می شود. پس از ترخیص، بیشتر بیماران نیازی به فیزیوتراپی منظم ندارند. آن ها تشویق می شوند که فعالیت های خود را انجام دهند. با این حال بیماران با ضعف قبل از عمل، وزن بیش از حد و سایر مشکلات پزشکی ممکن است به دوره فیزیوتراپی طولانی مدتی را داشته باشند. این فیزیوتراپی را می توان در خانه نیز انجام داد.

آموزش حرکات ایمن

پس از عمل دیسک کمر، باید ستون فقرات به درستی تراز شوند. بنابراین چرخاندن کمر و خم شدن کمر مجاز نیست.

فیزیوتراپیست به شما کمک می کند چگونه با خیال راحت تری حرکت کنید. برخی از مواردی که باید به خاطر داشته باشید:

آدرس اینستاگرام دکتر فلاح

در صورت مشاهده موارد زیر حتما با پزشک خود تماس بگیرید:

اکثر بیماران به مدت سه ماه پس از جراحی دیسک به زندگی عادی و روزمره خود بازگشته و موفق خواهند بود به تمام کارهای روزمره خود بپردازند. البته باید به این نکته اشاره کرد که پس از بازگشت بهبودی بیمار هنوز مراقبت ها به پایان نرسیده است.

دکتر سلمان فلاح متخصص ستون فقرات و مفاصل و دارای بورد تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی در اصفهان می‌باشند؛ که با روشهایی نظیر اوزون درمانی ، لیزر درمانی پرتوان ، ارتوکین تراپی ، PRP ، مگنت درمانی ، شوک ویو درمانی ، تکارتراپی و ... می‌توانند بسیاری از دردها و مشکلات اندام های اسکلتی - عضلانی شما را درمان نمایند. همچنین در کلینیک توانبخشی دکتر فلاح، نوار عصب و عضله که اقدامی تشخیصی است نیز صورت می‌گیرد. این مرکز علاوه بر اقدامات مذکور، به عنوان کلینیک پا، می‌تواند به بیماران دیابتی و ... نیز خدمات تشخیصی درمانی مربوط به پا را ارائه نماید. لطفا جهت ارتباط با این مرکز ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می‌توانید از طریق واتساپ شماره 09303970020 ، با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان حکیم نظامی ، خیابان شریعتی غربی ، نبش کوچه 16 ، جنب مسجد امام حسن عسکری ، طبقه اول
تلفن : 91011414 - 031


درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :عطاری [ 1402-05-18 ]
برای درمان بیرون زدگی دیسک از لیزر دیسک کمر استفاده کردم . نتایج بسیار خوبی داشت

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
چه عواملی باعث افزایش درد سیاتیک می شوند؟چه عواملی باعث افزایش درد سیاتیک می شوند؟

سیاتیک اصطلاحی است که برای توصیف علائمی به کار میرود که هنگام فشردگی عصب سیاتیک در یک سمت بدنتان تجربه می کنید. ... ادامه مطلب

پارکینسون چه بیماری است و چه نشانه هایی دارد؟پارکینسون چه بیماری است و چه نشانه هایی دارد؟

بیماری پارکینسون یک اختلال پیشرونده سیستم عصبی است که بر حرکت تأثیر می‌گذارد. علائم به تدریج شروع می‌شوند، گاهی اوقات با لرزش تقریباً قابل توجه در یک دست شروع می‌شود. لرزش شایع بوده اما این اختلال همچنین معمولاً باعث سفت شدن یا کند شدن حرکت می‌شود. ... ادامه مطلب

درمان گرفتگی و خشکی عضلات کمردرمان گرفتگی و خشکی عضلات کمر

به انقباض ناگهانی و غیر ارادی یا سفت شدن غیر قابل کنترل عضله های کمر، اسپاسم یا گرفتگی کمر می گویند. این گرفتگی در پاسخ به فشار، استفاده بیش از حد، ضعف، یا درد عضله ایجاد می شود. همچنین آسیب های فیزیکی یا برخی از بیماری ها در ابتلا به گرفتگی کمر موثر می باشند. ... ادامه مطلب

آسیب دیدگی،التهاب و پارگی تاندون شانه و درمان های بدون جراحی آنآسیب دیدگی،التهاب و پارگی تاندون شانه و درمان های بدون جراحی آن

التهاب و صدمه دیدن تاندون چرخاننده شانه ( روتاتور کاف ) یکی از رایج‌ ترین علل درد شانه است . کشیدگی ، پارگی و التهاب تاندون شانه، سه عارضه‌ متداول این عضو به شمار می‌ روند . ... ادامه مطلب