دکتر سلمان فلاح
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / زانو / آرتروز زانو چگونه با روشهای غیرجراحی درمان میشود؟

آرتروز زانو چگونه با روشهای غیرجراحی درمان میشود؟

بسیاری از افراد در میانسالی یا پیری دچار آرتروز زانو می‌ شوند . آرتروز یک بیماری شایع است که ممکن است در هر یک از مفاصل بدن ایجاد شود . اما این بیماری اغلب در مفاصلی مانند زانو که وزن بدن را تحمل می‌ کنند ، ایجاد می‌ شود . ابتلا به آرتروز می‌ تواند تا حدی آزار دهنده باشد که در انجام فعالیت‌ های روزانه‌ فرد اختلال ایجاد کند . از آنجایی که بیماری آرتروز با گذشت زمان به تدریج بدتر می‌ شود ، بسیار اهمیت دارد که هر چه زودتر برای درمان آن اقدام کنید . در این مقاله به بررسی درمان آرتروز زانو با استفاده از طب فیزیک می پردازیم .

آرتروز زانو به عنوان یکی از شایعترین علل درد زانو محسوب می‌شود. امروزه این بیماری با روشهای غیرجراحی در کلینیک های طب فیزیکی و توانبخشی بهبود یافته و روند رو به افزایش آن متوقف می‌شود. کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر سلمان فلاح در اصفهان ارائه دهنده انواع متدهای درمانی غیر جراحی درمان درد زانو و آرتروز زانو می‌باشد. لطفا جهت ارتباط با این مرکز ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می‌توانید از طریق واتساپ شماره 09303970020 ،با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.

علائم آرتروز زانو

در آرتروز زانو ، مفصل زانو ممکن است دردناک و ملتهب باشد . به طور کلی ، بروز درد به تدریج در طول زمان رخ می‌ دهد ، هر چند ممکن است شروع ناگهانی نیز داشته باشد . علائم دیگر آن عبارت اند از :

تکه‌ های آزاد غضروف و بافت‌ های دیگر می‌ توانند در حرکت نرم و راحت مفاصل اختلال ایجاد کنند . در هنگام حرکت کردن ، زانو ممکن است قفل شده و یا اصطلاحا خشک شود . همچنین ممکن است صدای قژقژ ، کلیک ، یا صدای تق تق زانو شنیده شود . درد زانو ممکن است موجب احساس ضعف و یا خمیدگی زانو شود . بسیاری از افراد مبتلا به آرتروز زانو متوجه افزایش درد مفصل زانوی خود در هوای بارانی می‌ شوند .طی تحقیقاتی نشان داده شده است که زنان بیشتر تحت تأثیر آرتروز زانو قرار می گیرند . تفاوت در آناتومی زانو ، حرکت شناسی ، آسیب قبلی زانو و تأثیرات هورمونی ممکن است در این امر نقش داشته باشند .

آرتروز زانو

علائم آرتروز زانو در زنان ممکن است شامل موارد زیر باشد :

درمان آرتروز زانو

امروزه درمان آرتروز زانو مانند گذشته نبوده و طب های نوین نظیر طب فیزیکی و توانبخشی پیشرفت های زیادی در زمینه کاهش درد و درمان آرتروز زانو در مراحل مختلف بیماری داشته است .

درمان آرتروز زانو با روش های بدون جراحی

آرتروز زانو به طور کامل و قطعی درمان نمی‌ شود ، اما راه‌ های مختلفی برای کنترل آن و درمان علائم ناشی از آن وجود دارد :

گاهی درمان های دارویی با مصرف استامینوفن شروع می شوند که به مدیریت و کاهش درد کمک می کنند اما این اولین گام است . در زیر لیست چند داروی مفید و کاربردی برای درمان آرتروز زانو را بررسی می کنیم .

اصلاح انحرافات و حالت بد زانو ، کمر یا کف پا :

بیماری آرتروز زانو ممکن است به علت وضعیت بد کل اسکلت بدن از زانو تا کمر یا کف پا ایجاد شده یا تشدید شود . در این حالت تصحیح قوس کمر و درمان کف پای صاف و نیز استفاده از کفی مخصوص در موارد زانوی پرانتزی ، می تواند مفید باشد .

آدرس اینستاگرام دکتر سلمان فلاح

درمان آرتروز زانو با ورزش :

ورزش تخصصی زانو باید توسط پزشک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی تجویز شود و گرم کردن مفصل قبل از ورزش ممکن است زانو درد و سفتی را کاهش دهد .

لازم به ذکر است در افراد مبتلا به آرتروز زانو ، با تقویت عضلات دور مفصل زانو ، که توسط ورزش مناسب صورت می پذیرد ، ممکن است به اندازه تجویز دارو های مسکن منجر به کاهش زانو درد شود . چرا که ناتوانی در افراد مبتلا به آرتروز زانو با ضعف عضله چهار سر ران و عضلات لگنی ارتباط زیادی داشته و افراد فعال و درگیر کار به دلیل کاری که با این عضلات انجام می دهند ، زانو درد خیلی کمتری نسبت به افراد غیر فعال دارند .

طب سوزنی : طب سوزنی روشی بدون درد و بسیار آرامش بخش است و ضمن استرس‌ زدایی از سیستم ذهنی و جسمی افراد ، منجر به هماهنگی بیشتر ، در کارکرد ارگان‌ ها و بافت‌ ها و کاهش التهاب و تورم در مفاصل مورد درمان می گردد .

شروع تاثیر طب سوزنی برای کاهش درد معمولا درحد چند ثانیه تا چند دقیقه است و به همین دلیل ، طب سوزنی برای عمده مراجعین با درد زانو ، باتجربه آنی رفع خستگی ، کاهش درد زانو ، بهبود آرامش و خواب و احساس سبکی در زانو ها همراه است .

امروزه برای درمان آرتروز از روشهای غیر جراحی متعددی استفاده می‌شود که یکی از موثرترین آنها اورتوکین تراپی است. اورتوکین تراپی در اصفهان با نتایج بسیار درخشان توسط دکتر سلمان فلاح، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی انجام می‌شود. لطفا جهت ارتباط با کلینیک طب فیزیکی دکتر فلاح ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می‌توانید از طریق واتساپ شماره 09303970020 ،با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان حکیم نظامی ، خیابان شریعتی غربی ، نبش کوچه 16 ، جنب مسجد امام حسن عسکری ، طبقه اول
تلفن : 91011414 - 031


درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
آنچه که باید در مورد سیاتیک بدانیدآنچه که باید در مورد سیاتیک بدانید

زمانی از دیسک صحبت می‌شود که در واقع هسته میانی دیسک بین مهره های ستون فقرات به طور غیرطبیعی از قسمت میانی دیسک خارج شود و به عصب سیاتیک فشار وارد کند. این مشکل یکی از علل عمده درد کمر یا سیاتیک است. ... ادامه مطلب

درباره آرتروز و دیسک کمر بیشتر بدانیددرباره آرتروز و دیسک کمر بیشتر بدانید

درد کمر علت‌های زیادی دارد که از شایع‌ترین آن‌ها آسیب دیسک و یا آرتروز ستون فقرات (اسپوندیلوز) است. آرتروز کمر همان تخریب مهره‌‌ و یا فرسایش مفاصل بین ستون فقرات است. اما دیسک، بیرون آمدن ماده ژله ای داخل دیسک و تحریک اعصاب کناری از جمله عصب سیاتیک است ... ادامه مطلب

لیزر پرتوان برای دیسک کمرلیزر پرتوان برای دیسک کمر

لیزر پرتوان دارای یک حالت پالس منحصر به فرد است که انرژی لیزر را بدون گرم کردن بافت‌ های سطحی به بافت‌ های عمیق‌ تر می‌ رساند. همچنین دارای فرکانس‌ های مداوم و تعدیل‌ کننده برای ترویج کنترل و بهبود درد است. قدرت بالاتر آن دوز درمانی بزرگ‌ تری را ارائه داده و در نتیجه زمان درمان کوتاه‌ تر می‌ شود. ... ادامه مطلب

کاهش دردهای عضلانی و کمر درد با متوکاربامولکاهش دردهای عضلانی و کمر درد با متوکاربامول

اسپاسم های عضلانی و درد اغلب با شل کننده های عضلانی مانند متوکاربامول درمان می شوند که سیستم عصبی را برای تسکین موقت درد سرکوب می کنند. متوکاربامول یکی از داروهای شل کننده عضلات است. متوکاربامول معمولاً با نام تجاری Robaxin به فروش می رسد. ... ادامه مطلب