دکتر سلمان فلاح
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / جراحی بسته دیسک / مراقبت های پس از جراحی دیسک

مراقبت های پس از جراحی دیسک

هدف از مراقبت های بعد از جراحی این است که محیطی آرام، مثبت و شفا بخش برای دوران نقاهت آماده شود تا بهترین نتیجه ممکن از عمل جراحی به دست بیاید. به علاوه رعایت این توصیه ها، باید، نباید ها کمک می کند تا بیمار با وضعیت جسمی و روحی بهتری دوره نقاحت را پشت سر بگذارد. در این مطلب آنچه که باید انتظار داشته باشید، از اتاق ریکاوری تا بازگشت به فعالیت هایی که بیشتر از همه لذت می برید، بررسی می کنیم.

آنچه در این مطلب میخوانید

دکتر سلمان فلاح متخصص ستون فقرات و مفاصل و دارای بورد تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی در اصفهان می‌باشند؛ که با روشهایی نظیر اوزون درمانی ، لیزر درمانی پرتوان ، ارتوکین تراپی ، PRP ، مگنت درمانی ، شوک ویو درمانی ، تکارتراپی و ... می‌توانند بسیاری از دردها و مشکلات اندام های اسکلتی - عضلانی شما را درمان نمایند. همچنین در کلینیک توانبخشی دکتر فلاح، نوار عصب و عضله که اقدامی تشخیصی است نیز صورت می‌گیرد. این مرکز علاوه بر اقدامات مذکور، به عنوان کلینیک پا، می‌تواند به بیماران دیابتی و ... نیز خدمات تشخیصی درمانی مربوط به پا را ارائه نماید. لطفا جهت ارتباط با این مرکز ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می‌توانید از طریق واتساپ شماره 09303970020 ، با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.

مراقبت های بعد از عمل لیزری دیسک کمر

کلید بهبودی سریع تر بعد از عمل دیسک کمر و بازگشت زودتر به کار و فعالیت های معمول خود، پیروی از دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک است.

مدیریت درد شما

بخش عمده از بهبودی بعد از عمل دیسک کمر ، با استراحت کافی به دست می آید. اگر احساس درد داشته باشید تحمل آن ممکن است دشوار باشد. در طول اقامت شما در بیمارستان، پزشک درد شما را با یک یا چند دارو درمان می کنند، مانند:

همچنین ممکن است پزشک برای تسکین بهبودی شما بعد از ترک بیمارستان داروی مسکن برای شما تجویز کند. این دارو اغلب یک داروی مخدر خواهد بود.

مراقبت‌های پس از جراحی دیسک

مخدر ها دارو های ضد درد قدرتمندی هستند. اما عوارض جانبی زیادی از جمله خطر اعتیاد را به همراه دارند. مواد مخدر نیز معمولا برای استفاده طولانی مدت توصیه نمی شوند. در صورت تجویز داروی ضد درد برای اوپیوئید، جراح با شما کار خواهد کرد تا این دارو را بر اساس سرعت بهبودی شما متوقف کند یا کاهش دهد.

بعد از قطع مصرف داروی مخدر، پزشک ممکن است برای شما داروی مسکن تجویز کند. پزشک شما را در مورد آنچه باید مصرف کنید راهنمایی کند. اگر درد شما در هر مرحله بدتر شد. با پزشک خود صحبت کنید.

استفاده از بریس

کمربند ارتوپدی کمر معمولا پس از عمل دیسک کمر برای پشتیبانی از ستون فقرات تجویز می شود. این بریس ها از ستون فقرات پشتیبانی می کنند. با این حال، وظیفه اصلی بریس این است که حرکات ستون فقرات را محدود کند و به بیمار آرامش دهد و همچنین، بعد از عمل جراحی به او یادآوری کند تا اقدامات احتیاطی معمول خود را ادامه دهند. برای استفاده از بریس، معمولا یک دوره 4 تا 6 هفته ای توصیه می شود. پس از آن از بیماران خواسته می شود که به تدریج آن را قطع کنند. توصیه می شود هنگام مسافرت طولانی مدت از بریس استفاده کنید تا از حرکت سریع و ناگهانی ستون فقرات جلوگیری می شود.

فیزیوتراپی

فیزیوتراپی بلافاصله از عمل دیسک کمر، در نشستن و راه رفتن به بیمار کمک می کند. فیزیوتراپی هنگامی که بیمار در بیمارستان است، ارائه می شود. پس از ترخیص، بیشتر بیماران نیازی به فیزیوتراپی منظم ندارند. آن ها تشویق می شوند که فعالیت های خود را انجام دهند. با این حال بیماران با ضعف قبل از عمل، وزن بیش از حد و سایر مشکلات پزشکی ممکن است به دوره فیزیوتراپی طولانی مدتی را داشته باشند. این فیزیوتراپی را می توان در خانه نیز انجام داد.

آموزش حرکات ایمن

پس از عمل دیسک کمر، باید ستون فقرات به درستی تراز شوند. بنابراین چرخاندن کمر و خم شدن کمر مجاز نیست.

متخصص طب فیزیکی به شما کمک می کند چگونه با خیال راحت تری حرکت کنید. برخی از مواردی که باید به خاطر داشته باشید:

در صورت مشاهده موارد زیر حتما با پزشک خود تماس بگیرید:

اینستاگرام دکتر سلمان فلاح

اکثر بیماران به مدت سه ماه پس از جراحی دیسک به زندگی عادی و روزمره خود بازگشته و موفق خواهند بود به تمام کارهای روزمره خود بپردازند. البته باید به این نکته اشاره کرد که پس از بازگشت بهبودی بیمار هنوز مراقبت ها به پایان نرسیده است.

شما برای تشخیص و درمان پوکی استخوان و تعیین سطح این، عارضه می‌توانید به کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر سلمان فلاح در اصفهان مراجعه نمایید. لطفا جهت ارتباط با این مرکز ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می‌توانید از طریق واتساپ شماره 09303970020 ، با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان حکیم نظامی ، خیابان شریعتی غربی ، نبش کوچه 16 ، جنب مسجد امام حسن عسکری ، طبقه اول
تلفن : 91011414 - 031


درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :اعظم معین [ 1402-05-18 ]
بعد از لیزر دیسک کمر تا چند وقت بریس ببندم؟

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
درمان سندروم پاتلوفمورال و التهاب کشکک زانو با PRPدرمان سندروم پاتلوفمورال و التهاب کشکک زانو با PRP

سندروم درد پاتلوفمورال یک اصطلاح گسترده برای توصیف درد در جلوی زانو و اطراف کشکک یا کاسه زانو است. گاهی اوقات به آن زانوی دونده یا زانوی جامپر نیز می‌ گویند، زیرا در افرادی که در ورزش شرکت می‌ کنند، رایج است اما سندروم پاتلوفمورال می‌ تواند در غیر ورزشکاران نیز رخ دهد. ... ادامه مطلب

بیماریهایی که با توانبخشی ارتوپدی بهبود می یابند؟بیماریهایی که با توانبخشی ارتوپدی بهبود می یابند؟

برنامه های توانبخشی ارتوپدی توسط تیم مجربی از متخصصین و با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته با هدف تسکین درد و افزایش توانایی حرکتی ارائه می شود. ... ادامه مطلب

روماتیسم ستون فقرات (اسپوندیلیت آنکیلوزان) را با این علائم بشناسیدروماتیسم ستون فقرات (اسپوندیلیت آنکیلوزان) را با این علائم بشناسید

اسپوندیلیت آنکیلوزان یا همان روماتیسم ستون فقرات یک بیماری التهابی است. متاسفانه این بیماری را نمی توان به طور قطعی و کامل درمان کرد؛ اما با یک سری از روش ها می توان برخی از علائم را کنترل کرد و درد را تسکین داد. در ادامه این مقاله به بررسی دقیق تر علائم اسپوندیلیت آنکیلوزان می پردازیم. ... ادامه مطلب

قرارگیری صحیح وضعیت های مختلف در بارداری-بخش اولقرارگیری صحیح وضعیت های مختلف در بارداری-بخش اول

وضعیت های صحیح مختلف در حاملگی می تواند باعث وارد آمدن کمترین فشار و استرس به کمر یک خانم باردار شود.با بزرگ شدن شکم شما ممکن است احساس کنید که در حال زمین خوردن هستید ولی با رعایت یکسری نکات ساده که در زیر آورده می شود شما می توانید از این مشکل دور بمانید وحتی دچار کمردرد نشوید. ... ادامه مطلب