
ارتوکین درمانی نوعی تزریق درمانی است که به منظور کاهش درد و بهبود عملکرد بدن، مکانیسم های دفاعی طبیعی بدن را در برابر التهاب، تقویت می کند

عقب زدگی زانو نیز از آسیب های شایع بوده و البته بیشتر در افراد ورزشکار و یا افرادی که تحرک بیش از حد دارند، اتفاق می افتد.

پلیکا اصطلاحی است که برای توصیف چین واقع در لایه پوشش دهنده مفصل زانو به کار برده می شود. لایه داخلی پوشش دهنده مفصل زانو چیزی بیشتر از یک آستین یا غل

دوچرخه سواری، نوعی ورزش است که می تواند دامنه وسیعی از مزایا را برای سلامتی شما به همراه داشته باشد.

بورسیت از عارضه هایی است که باید درمان شود؛ زیرا در صورت سهل انگاری، احتمال دارد مایع درون بورس عفونی شود.فیزیوتراپی یکی از روش های کمک کننده در بهبود

یکی از شایع ترین آسیب های زانو، رگ به رگ شدن یا پارگی رباط صلیبی قدامی است.ورزشکارانی که در ورزش های پرتقاضا مانند فوتبال و بسکتبال شرکت می کنند بیشت

زانویی که کاملاً تراز باشد، محور تحمل بار خود را بر روی یک خط که از وسط پا، از میان لگن، زانو و مچ پا به سمت پایین می رود، قرار می دهد؛ اما زمانی که زانو کاملاً تراز نباشد و از حالت استاندارد خود خارج شود به دو شکل واروس یا پای پرانتزی و والگوس یا پای ضربدری توصیف می شود.

صدمه دیدن رباط صلیبی قدامی یکی از شایع ترین دلایل آسیب دیدن زانو است. این آسیب دیدگی غالباً دردناک است و راه رفتن یا فشار آوردن به پای آسیب دیده را دشوار می سازد. چنانچه آسیب دیدگی رباط صلیبی قدامی با کشیدگی شدیدی همراه باشد، احتمال پارگی آن وجود دارد.

کندرومالاسی پاتلا نرمی غضروف پشت کشکک زانو میباشد. نرمی، سایش و یا پارگی غضروف از علائم کندورمالاسی پاتلا است. آسیب غضروف زانو ممکن است متوسط و یا شدید باشد. استفاده از روشهای غیر جراحی مانند تکنیک های طب فیزیکی و فیزیوتراپی به عنوان جایگزینی مناسب برای درمان نرمی غضروف و کشکک زانو شناخته شده اند

سندروم درد پاتلوفمورال یک اصطلاح گسترده برای توصیف درد در جلوی زانو و اطراف کشکک یا کاسه زانو است. گاهی اوقات به آن زانوی دونده یا زانوی جامپر نیز می گویند، زیرا در افرادی که در ورزش شرکت می کنند، رایج است اما سندروم پاتلوفمورال می تواند در غیر ورزشکاران نیز رخ دهد.

خالی کردن و ناپایداری زانو یک بیماری است که در آن، به دلیل احساس بی ثباتی، زانو یکباره خم می شود. این بیماری می تواند علل مختلفی داشته باشد. خالی کردن زانو دارای دو نوع اولیه و ثانویه است. در ادامه این مقاله به بررسی دقیق تر علت و درمان خالی کردن و ناپایداری زانو می پردازیم.

مینیسک یک قطعه از غضروف زانو است که مانند یک بالشتک نرم، باعث تثبیت و محافظت از استخوان زانو در برابر ساییدگی می شود. آسیب ناشی از پیچخوردگی مفصل زانو می تواند باعث پارگی مینیسک شود

لیزر درمانی یک درمان جایگزین برای برخی از انواع درد است، مانند درد هایی که اغلب در زانو ایجاد می شود. تحقیقات در مورد لیزردرمانی مقدماتی است. با این حال، برخی از مطالعات نشان می دهد که می تواند درد، از جمله درد زانو را کاهش دهد.

درد مزمن زانو دردی طولانی مدت می باشد که ممکن است همراه با تورم یا حساسیت در یک یا هر دو زانو احساس شود. علت درد زانو می تواند علائم را مشخص کند. بسیاری از بیماری ها میتوانند باعث درد مزمن زانو شوند یا به شدت آن کمک کنند با این وجود تجربه هر فرد با درد مزمن زانو متفاوت خواهد بود.

درد موقتی زانو با درد مزمن زانو متفاوت است. بسیاری از افراد در اثر آسیب یا تصادف دچار درد موقتی زانو میشوند. درد مزمن زانو به ندرت بدون درمان برطرف میشود و همیشه به یک مورد مربوط نمیشود.

کندرومالاسی کشکک زانو به عنوان زانوی دونده شناخته میشود، وضعیتی است که در آن غضروف در سطح زیرین کشکک زانو خراب و نرم میشود. این بیماری در بین افراد جوان و ورزشکار شایع است اما ممکن است در افراد مسن که آرتروز زانو دارند نیز ایجاد شود.

آرتروز میتواند تمام مفاصل بدن را درگیر کند اما زانو، لگن، ستون فقرات و دست بیش از سایر مفاصل دچار آرتروز میشوند. در آرتروز، غضروف مفصلی تخریب شده و باعث ساییده شدن استخوانها بر روی هم میشود که در نهایت منجر به درد، تورم، خشکی مفصل و ایجاد مشکل در انجام فعالیتهای روزانه می گردد.

پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پی، پلاسمایی است ، که حاوی تعداد پلاکت بالاتری از آن چیزی است که به طور معمول در خون یافت می شود . در درمان پی آر پی از سیستم بهبودی طبیعی بدن در بهبود مشکلات اسکلتی عضلانی بیمار استفاده می شود

ابتلا به آرتروز می تواند تا حدی آزار دهنده باشد که در انجام فعالیت های روزانه فرد اختلال ایجاد کند. از آنجایی که بیماری آرتروز با گذشت زمان به تدریج بدتر می شود ، بسیار اهمیت دارد که هر چه زودتر برای درمان آن اقدام کنید .در این مقاله به بررسی درمان آرتروز زانو با استفاده از طب فیزیک می پردازیم.

از فاکتور هایی که می توانند در ایجاد سندرم درد پاتلوفمورال تاثیر بگذارند، می توان به قرارگیری ناصحیح استخوان کشکک بر روی فمور، ضعف عضلات چهار سر ران و یا سفتی زانو در سمت خارجی آن اشاره کرد.